Szolgáltatások Esküvői meghívó Karácsonyi udvözlő Grafika Partnerek - Linkcsere Referencia Magunkról Kapcsolat Árak Reklámajándék-tárgyak Akció Magyar Szitanyomók Szövetsége I. helyezés filmnyomás-ban. Reklámajándék tárgyak emblémázása.

nyil Reklámajándéktárgy

Reklámajándék kiválasztása online katalógusból:

Reklámajándéktárgy emblémázása.
[2010.03.17]
Jóláthatósági mellény akció! 290 Ft/db. 200 db.- tól. Praktikus reklámajándék.

[2006.08.24] Szolgáltatásainkat digitális
nyomtatással bővíttettük.


[2002.02.01]
2002-ben elnyertük a Szitanyomó Szövetség I.díját szitanyomás kategóriában. (textil filnyomás)

[2002.02.01]
Reklámajándék értékesítés
szitázva, tamponozva is.
Reklámajándék emlémázás egy helyen.
 

Klikkeljen fent a reklámtárgyak gombra (fent)! Itt tájéjozodhat több tizezer termékről. Láthatja a pillanatnyi raktárkészletet, árat, várható beérkezési határidőt. Ha kérdése van, kérem hívjon! (A reklámajándék tárgyak szita és tamponnyomó mühelyünben emblémázható, de emblémázás nélkül is megvásárolható)

 
Rendelés:
 

Rreklámajándéktárgy megrendelése: A katalógusban minden reklámtárgy cikkszámmal rendelkezik. Ezt a számot, valamint a színt és az igényelt reklámtárgy darabszámát kérjük megadni. A megrendelést lehetőleg E-mailben, faxon, cégszerű aláírással ellátva kérjük elküldeni.

 
Fizetés módja:
 

A reklámajándéktárgy katalógusban nettó árak szerepelnek. Forgalmi adót nem tartalmaznak. Időnként, a forint esetleges leértékelése után a reklámajándéktárgy beszállítója árat emel. Ebben az esetben a változást a megrendelés visszaigazolásakor közöljük. Átutalást csak állandó vevőinknek adunk. Előleget kérünk, minden esetben, előre utalással vagy személyesen. Szállítás kükön kérésre: 3900 Ft-tól. Vidékre a postai tarifa táblázat szerint utánvéttel szállítunk

 

Emblémázás és reklámajándéktárgy egy helyen!

 

A vállalkozásoknak pont mosr a legnehezebb időkben van a legnagyobb szüksége reklámra. Online áruházunkban több tizezer terméből választhat, akár 24 órán belül.
A reklámajándék -ra költött pénz fele kidobás,de hogy melyik fele, azt senki sem tudja.

 
     
reklámtárgy forgalmazás Vásároljon náliunk reklámajándékot. Szitanyomás és tamponnyomás segítségével emblémázunk reklámajándékra. Állashirdetés_szitanyomó_tamponyomó-t keresünk. English Deutsch Reklámajándék értékesítés