Gildan és Sol's - Póló, galléros póló! Autóillatosító - A mindig mozgó ajándék! Szolgáltatások Papírtasak - papírszatyor Esküvői meghívó Karácsonyi udvözlő Grafika Partnerek - Linkcsere Referencia Magunkról Kapcsolat Árak Reklámajándék-tárgyak Akció Magyar Szitanyomók Szövetsége I. helyezés filmnyomás-ban. Referencia szitanyomás munkáinkból.

nyilTranszfernyomás

 
Akciók, hírek. Reklámajándékok. Aktuális hírek szitanyomás, tamponnyomás, pólónyomás-ról.
[2014.07.16]
Gildan fehér póló akció! 100 db-tól 385 Ft+Áfa. 

[2014.07.16]
Sol's Regent fehér póló akció!
100 db-tól 440 Ft+Áfa.

[2014.07.16]
US BASIC fekete póló akció! 50 db.tól 590 Ft. +Áfa.

[2013.04.11]

Láthatósági mellény akció! 295 Ft/db. 200 db.- tól. Praktikus reklámajándék.
Nettó árak.

[2002.02.01]

2002-ben elnyertük a Szitanyomó Szövetség I.díját szitanyomás kategóriában.
Parnereink
 

Transzfernyomás alkalmazása

   

Vannak olyan esetek amikor semmilyen más technológia nem adja azt az eredményt, mint a transzfernyomás. Normál, durva és nehezen emblémázható felületekre ajánlott ragyogó nyomatot adó technológia. pl.: egérpad, póló, baseball sapka, táska, munkaruha, szatyor, bőrönd, pénztárca, dzseki, esőkabát, kendő, nyakkendő, stb. Transzfernyomás szitanyomás technológiával Ebben a technológiában a nyomtatást szitatechnikával végezzük, indirekt módon. Ez azt jelenti, hogy a nyomtatandó anyagra nem közvetlenül nyomtatunk. Egy fázis közbeiktatásával két lépcsőssé tesszük a folyamatot. Direktnyomtatásnak azt nevezzük, ha a termékre közvetlenül szitázunk. Bizonyos esetekben ez a módszer általában a termék jellemzői miatt , nehezen vezet el a kívánt eredményhez, vagy egyáltalán nem lehetséges. Ilyen esetekben transzfer indirekt technikát alkalmazunk. Lényegében matricát hozunk létre úgy, hogy a grafikát speciális papírra szitázzuk. Az igy előállított  matricát rávasaljuk a termékre.

Hidegen és forrón lehúzható transzfer

   

Két alapvető transzfernyomást alkalmazhatunk. A hidegen és a forrón lehúzhatót és az úgynevezett Hot Split eljárást. A hidegen lehúzható azt jelenti, hogy meg kell várni amig a nyomat majdnem teljes kihül, ezután húzható le a papír A Hot Split pedig azt jelenti, hogy a textilre felvasalt matrica a hőpréss felnyitása után azonnal lehúzható. Ezzel a technikával azt érjük el, hogy vékonyabb festékréteg kerül az anyagra, és a nyomat tapintása finom lesz. A textilszálak lelapulnak, mosás után sem szöszösödik a nyomat.

   
 

A hidegen lehúzható transzfer jellemzői:

Szitagrafix Kft. Élénk színek.
Szitagrafix Rugalmas alkalmazhatóság.
Szitagrafix Kicsit merev felület.

 
 
       

Hot split transzfer jellemzői:">Hot split transzfer jellemzői:

       

Szitagrafix Direktnyomásszerű, kellemes viselet.
Szitagrafix Vékony matt réteg.
Szitagrafix Korlátozott felhasználás.
Szitagrafix Kevésbé élénk színek

       
       

Transzfernyomás digitális technológiával

       

Előállítható a transzfermatrica digitálisan, oldószeres, inkjet és szublimációs festékkel. Az első két a megoldást egyedi vagy alacsony példányszámú nyomatok esetében kell alkalmazzuk elsősorban. A szublimációs transzfernyomás alkalmazása elterjedt a zászókészítők és a sportruha készítők és gyártok körében. Digitális transzfernyomással a legaprólékosabb grafikák ragyogó színekben magas felbontásban jeleníthetők meg.

       
   
index.html Partnerek Eladó gépek Állashirdetés_szitanyomó_tamponyomó-t keresünk. English Deutsch Reklámajándék értékesítés